Brazil, here we come!

Zoals jullie weten vertrekken we deze week naar Brazilië om deel te nemen aan het WK karten (Grand Finals)! Het belooft een mooi avontuur te worden en een ervaring waar ik veel van zal leren. Sinds het moment dat ik het ticket heb behaald, in september tijdens het Nederlands Kampioenschap, is er veel gebeurd. De raceoverals zijn aangemeten voor het hele team The Netherlands en zelfs de schoenen en handschoenen passen in het totaalplaatje. En ik heb ondertussen zelfs een nieuwe helm! Erg veel nieuwe, mooie spulletjes dus. Maar ook alle zaken eromheen waren nog een heel geregel, hotel, vliegticket, inschrijven, hoe moet ik alles meenemen..? Maar we zijn er klaar voor!

Voor wie dit mooie avontuur wil volgen, kan dat op verschillende manieren doen. Je kunt het volgen via je telefoon door de app Rotax Global (event: RMC Grand Finals) te downloaden. Op deze app kun je alles over het evenement vinden, zoals het tijdschema, live timing en live stream. Let op! In Brazilië is het +-5 uur vroeger dan in Nederland. Tijdens de Grand Finals rijd ik met startnummer 421. Ook kun je de livestream via internet volgen, via de volgende link: https://www.rotax-kart.com/de/Max-Challenge/Grand-Finals/Grand-Finals-2018/LIVESTREAM

Vanaf woensdag (Q-practice) is de livestream online. Vanaf woensdagmiddag en donderdag zullen de series gereden worden. Hierin kwalificeer je je voor de startpositie in de pre-finale. Tijdens de pre-finale strijd je om de plek in de finale. De pre finale vind op vrijdag plaats en de finale op zaterdag. Per klasse rijden 72 coureurs mee en daarvan mogen de eerste 36 door naar de finale. Ons doel..? De finale halen!

Natuurlijk probeer ik jullie ook zo veel mogelijk via social media op de hoogte te houden!

Leave a Reply